RTX 3070 için 500 TL PSU önerisi

Bütçe
500
Cooler Master'ın da birçok sorunlu modeli var attığım PSU'nun kullanıcıları gayet memnun o yüzden attım.
Cooler Master herhangi bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyor, attığınız firmada bırakın yardımı maillerinize cevap verecek birinin olduğunu dahi düşünmüyorum.

Cooler Master herhangi bir sorun çıktığında anında yardımcı oluyor, attığınız firmada bırakın yardımı maillerinize cevap verecek birinin olduğunu dahi düşünmüyorum.

FSP'yi tam olarak araştırmamışsınız sanırım PSU denince ilk akla geren markalardandır.

FSP'yi tam olarak araştırmamışsınız sanırım PSU denince ilk akla geren markalardandır.
10 yıl öncenin geyiği değil miydi FSP? Elbette iyi bir firma olabilir ama bu kadar iyi sistem toplamışken PSU'nun hafife alınmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

10 yıl öncenin geyiği değil miydi FPS? Elbette iyi bir firma olabilir ama bu kadar iyi sistem toplamışken PSU'nun hafife alınmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
Üst düzey sistemlerde FSP dışında önerilen PSU görmedim hiç. Büyük ihtimal gördüğüm en iyi PSU olabilir.

PSU en önemli parçalardan biri ve 3070 de çok güçlü bir ekran kartı. PSU için bütçeyi biraz arttırmalısınız bence.

RTX 3070 için 500 TL PSU düşük kalabilir, bir 100 TL daha ekleyip 700W almanı tavsiye ederim.

RTX 3070 alacağına 3060Ti alsaydın da PSU’ya bütçe ayırsaydın biraz dostum. Ferrari motorlu şahin olacak seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…