Merhaba arkadaşlar normalde RTX 3070 sistem alacaktım, tam fiyatı denkleştirdim stoklar bitti, olanlarda malum 3 katı fiyata satılıyor o yüzden bende ekran kartı fiyatları düzelene kadar ucuz ekran kartlı bir sistem toplamaya karar verdim. Ekran kartı ve monitör dışında en fazla 6000 TL bütçem var. 2K da 3070'e darboğaz yapmayacak bir işlemcili sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kasa ve PSU yerine 200 TL fazla verip bunları alması çok daha iyi olur bence.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.798,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Dipnot: İleride işlemci soğutucusunu yükseltin, zira stok fan işlemciye uzun vadede sorun çıkartabilir.