RTX 3070 ile Cyberpunk 2077'yi 2K RTX Ultra Oynamak

RTX medium ayarlarında DLSS performansta oldukça fazla FPS alınıyor aslında.
Öyle zaten. RTX kapalıyken 135 FPS'ye kadar çıktım ultra ayarlarda fakat. 135 FPS'lik bina içerisinden ayağını kapıdan çıkardığın anda 60'a düşmesi oldukça can sıkıcı bence ve bu araba sürerken sık sık 50'leri görüyor.
Ayrıca yama beklememin en büyük nedeniyse kafamı çevirdiğim her yerde bir buga denk gelmem. Benim şansızlığım sanırım ki tüm hatalara denk geldim. Oldukça da heves kaçırıcı oldu benim açımdan.

RX 5700 XT için YouTube baktım, yüksek ayarlarda 90 FPS oynuyorum. Şehir içinde 60 - 70 arası düşüyor. Optimizasyon sorunu var ama yeni oyun daha 1 ay içinde düzeltilir...

2 FPS fark ediyor

O zaman hocam tüm ayarları fulleyin RTX ve DLSS dahil. Sonra kalabalığı düşürün. Sonra da yavaş yavaş DLSS'yi performansa sonra dengeliye ve kaliteye kadar getirin. Eğer kalitede FPS iyi ise orada kal değil ise dengeli de iyidir. Yok o da olmadıysa RTX'i bir düşürüp tekrar ilk başta DLSS'yi fulleyip sonra yavaş yavaş düşürerek uygun ayarı bulun. Ben şahsen DLSS'yi dengeliden yukarı kullanmanızı önermem ama eğer hiç olmuyorsa ve illa RTX ile oynayacağım diyorsanız RTX'i açıp, en düşüğe alıp DLSS'i de artık performansta 60 FPS veriyorsa oraya getirin.

Son düzenleme:
Hocam 3080 ile ben her şey Ultra, RTX sayko, DLSS kalite ayarında kapalı ortamda 60 kalabalıkta 50-55 arası FPS alıyorum. Monitör 2K.

@Elandeer Hocam konu ile alakasız olacak. Moderatörler kusura bakmayın. Ekran kartınız ile alakalı soru soracaktım Discord'unuz var mı?

rtx 3080 oc ile 2k ultra psycho ayarlar rtx psycho ve dlss auto ayarıyla birlikte ortalama 60 70 fps alıyorum. yani...

1.3 patch çıktı hocam güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…