Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 14 Kasım 2020 #11 PustiPowerV2 dedi: Ben izlediğimde gayet beğenmiştim sistemi. Tek sorunu Ryzen olmaması sizin için. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bir rehber olarak gayet yardımcı olabilir çok teşekkürler.
PustiPowerV2 dedi: Ben izlediğimde gayet beğenmiştim sistemi. Tek sorunu Ryzen olmaması sizin için. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bir rehber olarak gayet yardımcı olabilir çok teşekkürler.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 14 Kasım 2020 #12 Tolga Enes Yılmaz dedi: Evet. Ama bir rehber olarak gayet yardımcı olabilir çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi sosyaller.
Tolga Enes Yılmaz dedi: Evet. Ama bir rehber olarak gayet yardımcı olabilir çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi sosyaller.
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 14 Kasım 2020 #13 PustiPowerV2 dedi: Rica ederim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Size de. Hala fiyat konunda bir denge yaratamadım ama
PustiPowerV2 dedi: Rica ederim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Size de. Hala fiyat konunda bir denge yaratamadım ama