RTX 3070 laptop FurMark testinde 83 derece

yagcionur09

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. 2 ay önce MSI GE66 Raider RTX 3070 laptopum fan problemı nedeniyle servise gitti. Servisten geldi bakım termal macun değişimi vs yapılmıştı ve o sırada ben FurMark testi yaptım ekran kartım 74 dereceyi geçmedi. Üzerinden 2 ay gecti. Fanlarda bir sıkıntı yok gibi gozukuyor yanı hava aynen oldugu gibi çıkıyor hepsinden. Lakin FurMark sıcaklıklarım 82 83 derecelere kadar çıktı. Termal macunum eskimiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Macun pump out yapmış olabilir, 2 aylık macun çakma çukma bir şey olmadığı sürece kurumaz.

Bunu sadece laptop işlemci ve ekran kartına sürsek yeterli değil mi yoksa termal ped yerlerinede mi lazım?

Bunu sadece laptop işlemci ve ekran kartına sürsek yeterli değil mi yoksa termal ped yerlerinede mi lazım?
İşlemci ve ekran kartı için uygun boyutta kesip yapıştıracaksın ardından üstündeki jelatini söküp soğutma bloğunu kapatacaksın. VRAM'ler için pek uygun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…