Merhaba. Unreal Engine ve Blender'da kullanılmak üzere bir laptop arıyorum. RTX 3070 veya daha üstü, 32 GB RAM ve bunları destekleyecek işlemcili laptop için önerilerinize ihtiyaç duyuyorum. Sık sık çalışma ortamım değiştiği için maalesef masaüstü alamıyorum. Eğer RAM yükseltilebilirse 32 GB gelmemesi önemli değil. Fiyat performans oranı yüksek bir laptop önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Acer Predator PH315-53 NH.QAVEY.003 i7-10750H 32 GB 1 TB SSD RTX3080 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Predator PH315-53 NH.QAVEY.003 i7-10750H 32 GB 1 TB SSD RTX3080 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.