RTX 3070 laptopta MSFS 2020 düşük FPS

dermetz22

Decapat
İyi günler.
RTX 3070 140 watt 11800H işlemcili laptop ile MSFS 2020'yi adam gibi oynayamıyorum, internetten her türlü ekran kartı ayarlarını denedim maksimum performansta, oyunun grafik ayarları normalde 1080p ultrada, terrain ve object details düşükte, ancak Low'a çeksem de aynı DLSS'i Ultra performansa alsam da aynı, özellikle büyük havalimanlarında 15-18 FPS'e düşüyor, işlemciye undervolt yaptım ve 80 dereceyi geçmiyor bile. Termal macunları yeni değiştirdim fanlar temiz laptopta ısınma yok ekran kartı 140 watt olmasına rağmen 50-30 watt arası güç çekiyor.

Aynı problemi yaşadım sürekli, sonunda dayanamayıp oyunu sildim. Boeing gibi büyük uçaklar alınca 15-20 FPS oynamak hiç güzel olmadı. İşin kötü yanı Youtube videolarında da aynı şekilde düşük FPS alıyorlar.

Hocam YouTube'da test videoları var aynı sistemle, ben oradaki kadar bile boş havalimanında veya gökyüzünde FPS alamıyorum, bu problem sadece bu oyuna özel, başka oyunlarda 130-140 watt çekiyor ekran kartı ama bu oyunda anlamadığım şekilde adam gibi oynayamıyorum.
İşlemcide ısınma sorunu yok undervolt yaptım, ama nafile. DX11-DX12 değiştirdim denedim Low Ultra hiçbir şekilde FPS artmıyor. Trafiği kapatınca aldığım FPS 10 FPS artıyor. SDK aktif halde FPS'yi görüntülediğimde işlemciden darboğaz oluyor gözüküyor. Onunda çözümünü bulamadım. Anlamadım nasıl bir sistem olması gerek şu salak oyunu adam gibi oynamak için. 1080P'ya 2K veya 4K bile oynamıyorum.

@dermetz22 Herhangi bir çözüm için ben de takipteyim konuyu. Çok arzulayarak almıştım oyunu ancak 15 FPS olunca da bir anlamı kalmıyor. RAM kullanımına baktınız mı? Bazen ondan olduğu da söyleniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…