Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #21 vein dedi: Soğutma falan açısından Palit daha mı iyidir çok bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... O da hepsi gibi modele göre değişir. Eğer bütçen varsa Gamerock modeli alabilirsin.
vein dedi: Soğutma falan açısından Palit daha mı iyidir çok bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... O da hepsi gibi modele göre değişir. Eğer bütçen varsa Gamerock modeli alabilirsin.
vein Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #22 Tahaboi dedi: O da hepsi gibi modele göre değişir. Eğer bütçen varsa gamerock modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gamerock modelinin 3060 versiyonu çıkacak mı acaba?
Tahaboi dedi: O da hepsi gibi modele göre değişir. Eğer bütçen varsa gamerock modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gamerock modelinin 3060 versiyonu çıkacak mı acaba?
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #23 Uton dedi: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3070 OC ROG-STRIX-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... ROG serisi biraz tuzlu olabiliyor. Ben para vermezdim şahsen, özellikle de Türkiye şartlarında.
Uton dedi: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3070 OC ROG-STRIX-RTX3070-O8G-GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... ROG serisi biraz tuzlu olabiliyor. Ben para vermezdim şahsen, özellikle de Türkiye şartlarında.
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 vein dedi: Gamerock modelinin 3060 versiyonu çıkacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Fakat gaming pro da alabilirsiniz.Gamerock kadar olmasa da iyidir.
vein dedi: Gamerock modelinin 3060 versiyonu çıkacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Fakat gaming pro da alabilirsiniz.Gamerock kadar olmasa da iyidir.