RTX 3070 mi RTX 4070 Ti mi?

Arkadaşlar iki PC arasında kaldım. Biri 3070 biri 4070 Ti ikisinin özellikleri ayni GPU benchmark list hemen hemen aynı. Sizce hangisi fiyatlar da aynı?
Soğutma olarak hangisi daha iyiyse onu al.

Arkadaşlar iki PC arasında kaldım. Biri 3070 biri 4070 Ti ikisinin özellikleri ayni GPU benchmark list hemen hemen aynı. Sizce hangisi fiyatlar da aynı?

Hocam 4070 Ti 3090'dan bile daha iyi ikisinin özellikleri aynı falan değil ama 4070 Ti alın.

4070 Ti almanızı tavsiye ederim diğer özellikleri de aynıysa daha yeni teknoloji ve kalitesi daha iyi.

O sitelere bakmak kesinlikle doğru değil. 4070 Ti alın geçin. 3070'i ikiye katlıyor neredeyse.

GPU benchmark list hemen hemen aynı. Sizce hangisi fiyatlar da aynı?

Fiyatlar aynı ve benchmark sonuçları da mı aynı? Hangi paralel evren burası. 3090 vs 4070 Ti desen anlayacağız da 3070 ne abi ya.

Arkadaş yasaklı siteden banlanmıştır benim gibi. Bir süre aramızda olamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…