1 1FPS Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 lysander dedi: Evet önerilen PSU genelde o şekilde ama yukarıda paylaştığım sitede önerilen PSU olarak 550W görünce bende şaşırdım açıkcası yeter mi acaba diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam fark ettiyseniz 1x8 Pin şeklinde yazmışlar güç girişini,o modelin 2x8 Pin güç girişi vardır.Şu siteden kontrol edebilirsiniz.
lysander dedi: Evet önerilen PSU genelde o şekilde ama yukarıda paylaştığım sitede önerilen PSU olarak 550W görünce bende şaşırdım açıkcası yeter mi acaba diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam fark ettiyseniz 1x8 Pin şeklinde yazmışlar güç girişini,o modelin 2x8 Pin güç girişi vardır.Şu siteden kontrol edebilirsiniz.
lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Aralık 2020 #12 1FPS dedi: Hocam fark ettiyseniz 1x8 Pin şeklinde yazmışlar güç girişini,o modelin 2x8 Pin güç girişi vardır.Şu siteden kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim ve dediğiniz gibi önerilen 650W olarak görünüyor. Ekstra PSU masrafı çıkıyor desenize.
1FPS dedi: Hocam fark ettiyseniz 1x8 Pin şeklinde yazmışlar güç girişini,o modelin 2x8 Pin güç girişi vardır.Şu siteden kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim ve dediğiniz gibi önerilen 650W olarak görünüyor. Ekstra PSU masrafı çıkıyor desenize.