EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #11 Oyunları sürekli olarak ultra ayarda oynama takıntın yoksa en az 2 sene daha idare eder. Duruma göre daha bile uzun süreler kullanılabilir.
Oyunları sürekli olarak ultra ayarda oynama takıntın yoksa en az 2 sene daha idare eder. Duruma göre daha bile uzun süreler kullanılabilir.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.889 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. Dün 21:01 #12 UnknownS105 dedi: Genel olarak çoğunlukla CS2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç elleme devam. Benden tavsiye. Dediğim gibi karar senin.
UnknownS105 dedi: Genel olarak çoğunlukla CS2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç elleme devam. Benden tavsiye. Dediğim gibi karar senin.
L LIA SHINE Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:05 #13 dogan_orun dedi: Hocam hiç elleme devam. Benden tavsiye. Dediğim gibi karar senin. Genişletmek için tıkla... Zaten pek aslında ellemek istemem işte dediğim gibi kısa süreliyse değiştireyim diye yoksa her oyunu yüksek FPS'lerde oynuyorum. CaperKeys dedi: Hocam bana kalırsa driver güncellemeleri bitince değiştirmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman biter tahmini? Son düzenleme: Dün 21:14
dogan_orun dedi: Hocam hiç elleme devam. Benden tavsiye. Dediğim gibi karar senin. Genişletmek için tıkla... Zaten pek aslında ellemek istemem işte dediğim gibi kısa süreliyse değiştireyim diye yoksa her oyunu yüksek FPS'lerde oynuyorum. CaperKeys dedi: Hocam bana kalırsa driver güncellemeleri bitince değiştirmek en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman biter tahmini?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:15 #14 3000 serisinin driver desteğinin kesilmesine daha uzun bir süre var. Önce 2000 serisinin desteği kesilecek.
3000 serisinin driver desteğinin kesilmesine daha uzun bir süre var. Önce 2000 serisinin desteği kesilecek.
L LIA SHINE Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #15 EagleEnes dedi: 3000 serisinin driver desteğinin kesilmesine daha uzun bir süre var. Önce 2000 serisinin desteği kesilecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EagleEnes dedi: 3000 serisinin driver desteğinin kesilmesine daha uzun bir süre var. Önce 2000 serisinin desteği kesilecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.