RTX 3070 Noctua coil whine sesi yapıyor

Makaleler
7
Yer
Karabük'ün safran tarlaları
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
RTX 3070 Noctua ekran kartını sessiz diye aldım, maşallah coil whine fandan çok ses çıkarıyor, kart yüke girince çok fazla geliyor. Sinek vızıltısı gibi de değil 4 metreden duyabiliyorsunuz. Kartı 2. el olarak aldım 5 aylık garantisi bulunuyor yollasam değişim falan yaparlar mı sizce?

Son düzenleme:
RTX 3070 Noctua ekran kartını sessiz diye aldım, maşallah coil whine fandan çok ses çıkarıyor, kart yüke girince çok fazla geliyor. Sinek vızıltısı gibi de değil 4 metreden duyabiliyorsunuz. Kartı 2. el olarak aldım 5 aylık garantisi bulunuyor yollasam değişim falan yaparlar mı sizce?

5 metre uzaklıktan ses geliyorsa sıkıntı hocam.

Hocam böyle bir durum varsa sahibi neden göndermemis. Durumdan rahatsizsaniz saticiyla konusup geri vermeyi deneyin. Kabul etmezse garantiden baska yolu yok gibi. Fanlar arizali olabilir.

Hocam böyle bir durum varsa sahibi neden göndermemis. Durumdan rahatsizsaniz saticiyla konusup geri vermeyi deneyin. Kabul etmezse garantiden baska yolu yok gibi. Fanlar arizali olabilir.
fanlar sıkıntılı değil cihazı elden aldım sahibi bişey demedi coil whine ile alakalı

Hocam garantisi duruyorken gidin garsntiye verin.

Garantiye versem en az 1 ay ekran kartsız kalma durumu var bir de 3070 Noctua'nın Türkiye'de stoğu bulunmuyor yani değişim yapacaklarından şüpheliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı