RTX 3070 önerisi

2 gün önce gaming.gen.TR'den MSI RTX Suprim X 3070 14000 TL fiyata aldim. Daha önce ASUS ROG 2080 kullanmış biri olarak söylüyorum sistemim monitör dahil hepsi ASUS ROG ama 3000 serisi Suprim X kalite olarak bence daha iyi. Ben bu seride ROG'dan daha çok beğendiğim için Suprim X tercih ettim. CoD Warzone de 58-63 derece arası sıcaklık değeri fan yüzdesi silent modda yüzde 41 de dönerken alıyorum. MSI Suprim X kasa geniş ise harika görünüyor ve aşırı Premium sınıf bir kart olmuş. Hem çok büyük hem de bayağı bir ağır bir kart. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim pişman etmeyecektir.

Son düzenleme:
Hepsi sağlam marka YouTube'dan iyice araştır hepsini, bilen kullanan kişiler de bilgilerini yazarlar umarım, yoksa lafta herkes bir şey önerir.

İlk önce sistemini düşünmelisin, hepsinin güç tüketimi farklıdır. Bende Suprim X kullanıyorum sebebi anakartımla RGB sorunu yaşamamak için MSI Center'la her şeyi doğru şekilde yönetiyorum farklı marka takarsan tanımıyor üstüne bir de kartın kendi programını yüklersen çakışa biliyor mesela Corsair iCUE programı bile RAM hariç anakartı varsa SSD'nin RGB'sini değiştire biliyor dikkat etmelisin bunlara alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…