RTX 3070 PC alınır mı?

salih2020

Femtopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Fiyat 22,999 TL arkadaşlar bu piyasada RTX3060 sistemler 20k olmuş tamam SSD M.2 değil işlemci beslemez 1080PDE sıkıntı olur diye düşünüyorum sıvı soğutmada yok hiçbir özelliği yok aslında ama 3060la dağ gibi FPS farkları var sonuçta bir de ekran kartı çift fanlı detaylı bir inceleme videosu bulamadım ısınır mı diye korkmuyor da değilim. İşlemci yükseltme seçeneklerinde.

Intel Core i5-11600K +1000TL​

Intel Core i7-11700 +2050TL​

İstiyorlar 200 TL M.2 SSD farkı var çok karasız kaldım ne yapmalıyım?

Bence alabilirsiniz ama i5-11600K daha zekice olur.
Darboğaz olmaz en azından.
Ve 200 TL M.2 SSD farkına değer.

İşlemciden ziyade anakart sıkıntı. O anakart sadece sistem çalışsın görevi görür. 11600K falan takmak hayal. Yazık olur işlemciye. PSU'da yeterli değil. SSD çok sorun değil ileride yükseltme yapılır ama bu anakartla kesinlikle olmaz. 400 - 500 TL'ye ID Cooling hava soğutucu alırsın o kısım da önemli değil.

Bu arada bu kadar karasız kalma sebebim nasip olursa evlenicem seneye falan fransaya taşınıcam elimde patlasın istemiyorum ucuza gitmesin istiyorum amacım rtx 3060 gibi fp sistem toplamak ama daha iyisini az farka böyle görünce kararsız kaldım ve dolar kuru malum hergün bambaşka oluyor
Z serisi anakarta yükseltmek için ne kadar istiyor?

Asus ROG Strix Z590-A Gaming WIFI DDR4 5333(OC)MHz ATX​

2115 TL istiyorlar kanka

Bu arada bu kadar karasız kalma sebebim nasip olursa evlenicem seneye falan fransaya taşınıcam elimde patlasın istemiyorum ucuza gitmesin istiyorum amacım rtx 3060 gibi fp sistem toplamak ama daha iyisini az farka böyle görünce kararsız kaldım ve dolar kuru malum hergün bambaşka oluyor

2115 TL istiyorlar kanka
Ama değer.
Sen M.2 SSD ekle.
i5-11600K yap
ve bu anakartı al.
Tadından yenmez.

2115 TL istiyorlar kanka

Fransaya taşınınca oradan toplamanız hem bütçe hem de seçenek açısından daha kolay olmaz mı?

Fransaya taşınınca oradan toplamanız hem bütçe hem de seçenek açısından daha kolay olmaz mı?
Ama değer.
Sen M.2 SSD ekle.
i5-11600K yap
ve bu anakartı al.
Tadından yenmez.
Kankam m2 ssd olarak gördüğüm m2 ssd görünümlü sata ssd m2 nwme ssd 1000₺ fark istiyor ki kaldı ki anakartı falan bunlara yükseltinceye kadar 28 30k civarı hazır daha iyiy sistemler var sıvı soğutmalı falan o bunu bu şekilde almak olur mu diye sordum
Pandemi döneminde evde kalmaya alıştım hiç evden çıkmıyorum işimde zaten PC başında e ticaret yapıyorum boş vaktim çok oluyor Fransa’ya gidene kadar çatlarım 2 seneden beri PC alıcam tüm teknoloji kanallarının tüm hazır sistem toplayan YouTuberların hepsinin bildirimleri açık ama hiçbirinin stoğuna yetişemedim inancım kalmadı o fiyata sattıklarına illallah ettim o yüzden fp sistem sevdasını kovalamayı bıraktım böyle alayım bari dedim

Kankam m2 ssd olarak gördüğüm m2 ssd görünümlü sata ssd m2 nwme ssd 1000₺ fark istiyor ki kaldı ki anakartı falan bunlara yükseltinceye kadar 28 30k civarı hazır daha iyiy sistemler var sıvı soğutmalı falan o bunu bu şekilde almak olur mu diye sordum

Pandemi döneminde evde kalmaya alıştım hiç evden çıkmıyorum işimde zaten PC başında e ticaret yapıyorum boş vaktim çok oluyor Fransa’ya gidene kadar çatlarım 2 seneden beri PC alıcam tüm teknoloji kanallarının tüm hazır sistem toplayan YouTuberların hepsinin bildirimleri açık ama hiçbirinin stoğuna yetişemedim inancım kalmadı o fiyata sattıklarına illallah ettim o yüzden fp sistem sevdasını kovalamayı bıraktım böyle alayım bari dedim
M.2 çok takma o zaman.
Beni dinle ve işlemciyi i5-11600K yap. Anakartı da Z serisi. İşte o zaman tadından yenmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı