PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Ocak 2021 #21 HaenT dedi: Türkiye'nin Elektronik Mağazası Parça Bankası Telefon Yedek Parçası ve Elektronik ürünlerini en ucuz fiyatlarla Parça Bankası'ndan satın al! www.parcabankasi.com Genişletmek için tıkla... %80 ihtimalle dolandırıcı.
HaenT dedi: Türkiye'nin Elektronik Mağazası Parça Bankası Telefon Yedek Parçası ve Elektronik ürünlerini en ucuz fiyatlarla Parça Bankası'ndan satın al! www.parcabankasi.com Genişletmek için tıkla... %80 ihtimalle dolandırıcı.
HaenT Picopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #22 PuMaT dedi: %80 ihtimalle dolandırıcı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Parça Bankası - Şikayetvar Sadece 2 şikayet var.
PuMaT dedi: %80 ihtimalle dolandırıcı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Parça Bankası - Şikayetvar Sadece 2 şikayet var.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Ocak 2021 #23 HaenT dedi: Bilmiyorum. Parça Bankası - Şikayetvar Sadece 2 şikayet var. Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapan kişi sayısı da çok azdır çünkü. Risk alıp almamak sizin elinizde. 6000TL az değil.
HaenT dedi: Bilmiyorum. Parça Bankası - Şikayetvar Sadece 2 şikayet var. Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapan kişi sayısı da çok azdır çünkü. Risk alıp almamak sizin elinizde. 6000TL az değil.
Luthenor Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 HaenT dedi: Türkiye'nin Elektronik Mağazası Parça Bankası Telefon Yedek Parçası ve Elektronik ürünlerini en ucuz fiyatlarla Parça Bankası'ndan satın al! www.parcabankasi.com Genişletmek için tıkla... Stokta yok orada gelince artar muhtemelen birde çok güvenilir bir yer gibi gelmedi ama bilmiyorum daha önce alışveriş yapan varmı ama.
HaenT dedi: Türkiye'nin Elektronik Mağazası Parça Bankası Telefon Yedek Parçası ve Elektronik ürünlerini en ucuz fiyatlarla Parça Bankası'ndan satın al! www.parcabankasi.com Genişletmek için tıkla... Stokta yok orada gelince artar muhtemelen birde çok güvenilir bir yer gibi gelmedi ama bilmiyorum daha önce alışveriş yapan varmı ama.