3070, 4060 tan daha guclu bir kart. 5600 ile 5600x arasinda silikon kalitesi farki disinda bir farkta yok denebilir . 5500 rahatca besleyecektir 3070'i.
3070, 4060tan daha guclu bir kart. 5600 ile 5600X arasinda silikon kalitesi farki disinda bir farkta yok denebilir . 5500 rahatça besleyecektir 3070'i.
Vallahi Valorant'ta sistem yeni olmasına ragmen anlık 9 10 FPS'ler gördugum oldu LoL'de bile drop yiyorum ara ara tabii PC'de 8 GB 2400 MHz RAM var 2x8 3600 MHz RAM'lere geçiyorum şimdi işlemcide de çok dorbagaz oluyorsa degiştirecektim o yuzden danısmak istedim.
Hocam şöyle diyeyim bi ara Fortnite girmiştim performans modunda beklentinin altında FPS verdi bir de agaçlar evler yollar vs şeyler asla yüklenmiyordu render olmuyordu yani sebebi nedir?
Hocam şöyle diyeyim bi ara Fortnite girmiştim performans modunda beklentinin altında FPS verdi bir de agaçlar evler yollar vs şeyler asla yüklenmiyordu render olmuyordu yani sebebi nedir?
Hocam Fortnite işlemci odaklı bir oyun bildiğim kadarıyla. Bu tarz şeyler yaşaman normal. İdare ederim diyorsan bence bu işlemciyle devam et. Yok ben tam performans istiyorum diyorsan R5 5600 alabilirsin. Ama dediğim gibi bence hiç elleme.
Hocam Fortnite işlemci odaklı bir oyun bildiğim kadarıyla. Bu tarz şeyler yaşaman normal. İdare ederim diyorsan bence bu işlemciyle devam et. Yok ben tam performans istiyorum diyorsan R5 5600 alabilirsin. Ama dediğim gibi bence hiç elleme.