G gokbuluttoprak Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. gokbuluttoprak dedi: Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. Genişletmek için tıkla... Ya da ekran kartı işlemciyi değiştirip devam ederim.
Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. gokbuluttoprak dedi: Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. Genişletmek için tıkla... Ya da ekran kartı işlemciyi değiştirip devam ederim.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Haziran 2021 #12 gokbuluttoprak dedi: Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. Ya da ekran kartı işlemciyi değiştirip devam ederim. Genişletmek için tıkla... Yeterlidir bence.
gokbuluttoprak dedi: Arkadaşlar ben 2030 yılına kadar idare etmesini istiyorum üniden mezun olunca zaten doktorken kendime bir yeni sistem daha toplarım. Ya da ekran kartı işlemciyi değiştirip devam ederim. Genişletmek için tıkla... Yeterlidir bence.
G gokbuluttoprak Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 EREN SATAR dedi: Yeterlidir bence. Genişletmek için tıkla... Yani bence de hocam merak ettiğim mesele 3080 almama gerek kalmamasıydı içim rahatladı.
EREN SATAR dedi: Yeterlidir bence. Genişletmek için tıkla... Yani bence de hocam merak ettiğim mesele 3080 almama gerek kalmamasıydı içim rahatladı.