L Leoscp Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 14 6 Kasım 2021 #1 Merhaba. ASUS TUF Gaming RTX 3070 OC ekran kartim var. Yaklasik 10 aydir kullanıyorum. Ekran kartinin sicakligini stres altinda olcmek için cok da zorlamadan kullanabilecegim program hangisidir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
Merhaba. ASUS TUF Gaming RTX 3070 OC ekran kartim var. Yaklasik 10 aydir kullanıyorum. Ekran kartinin sicakligini stres altinda olcmek için cok da zorlamadan kullanabilecegim program hangisidir?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Kasım 2021 #2 Stres demek zorlamak demek. Ne istediğine bir karar ver bence öncelikle. HWiNFO yazılımı ile detaylı verilere erişeiblirsin.
Stres demek zorlamak demek. Ne istediğine bir karar ver bence öncelikle. HWiNFO yazılımı ile detaylı verilere erişeiblirsin.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 6 Kasım 2021 #3 HWiNFO öneririm. Kolay anlaşılabilir bir arayüzü var. Ekran kartını teste sokmak için de Furmark kullanabilirsin. Son düzenleme: 6 Kasım 2021
HWiNFO öneririm. Kolay anlaşılabilir bir arayüzü var. Ekran kartını teste sokmak için de Furmark kullanabilirsin.