Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #11 BerkayZ87 dedi: Sizin sisteme göre artısı; 1000 TL daha ucuz. Ekran kartı 3 fanlı. İşlemci ve anakart dengesi daha başarılı. Eksisi; Kasa bi tık düşük. SSD bi tık düşük. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Pahalı ya, anakart düşük kalmış, işlemci soğutucu da kaliteli bir marka olabilirdi bu fiyata bence. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, masaüstü bileşenlerinin kalitesine o kadar da hakim değilim
BerkayZ87 dedi: Sizin sisteme göre artısı; 1000 TL daha ucuz. Ekran kartı 3 fanlı. İşlemci ve anakart dengesi daha başarılı. Eksisi; Kasa bi tık düşük. SSD bi tık düşük. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Pahalı ya, anakart düşük kalmış, işlemci soğutucu da kaliteli bir marka olabilirdi bu fiyata bence. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, masaüstü bileşenlerinin kalitesine o kadar da hakim değilim
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 1 Mayıs 2021 #12 BerkayZ87 dedi: Şu sistem daha güzel geldi bana. SAFA KARACA-SF1 / INTEL Core I5-11400 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR SAFA KARACA-SF1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-11400 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Sizin sisteme göre artısı; 1000 TL daha ucuz. Ekran kartı 3 fanlı. İşlemci ve anakart dengesi daha başarılı. Eksisi; Kasa bi tık düşük. SSD bi tık düşük. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun.
BerkayZ87 dedi: Şu sistem daha güzel geldi bana. SAFA KARACA-SF1 / INTEL Core I5-11400 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR SAFA KARACA-SF1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-11400 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Sizin sisteme göre artısı; 1000 TL daha ucuz. Ekran kartı 3 fanlı. İşlemci ve anakart dengesi daha başarılı. Eksisi; Kasa bi tık düşük. SSD bi tık düşük. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 Silinen üye dedi: Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Az önce ekleniyordu. Bitti demek ki.
Silinen üye dedi: Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Az önce ekleniyordu. Bitti demek ki.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 1 Mayıs 2021 #14 BerkayZ87 dedi: Az önce ekleniyordu. Bitti demek ki. Genişletmek için tıkla... Bize ne dayanıyor ki?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #15 Ramazan Ö dedi: Birazcık bakındım, diğer 3070 sistemler 25 bin civarındaydı. Belki ilgilenen vardır diye paylaşayım dedim. Fenix Gold | AMD Ryzen 9 9950X3D | 48 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 2 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Yalakanın biri de öve öve bitirememiş incehesap'ı Gıcık oluyorum şöyle insanlara.
Ramazan Ö dedi: Birazcık bakındım, diğer 3070 sistemler 25 bin civarındaydı. Belki ilgilenen vardır diye paylaşayım dedim. Fenix Gold | AMD Ryzen 9 9950X3D | 48 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 2 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Yalakanın biri de öve öve bitirememiş incehesap'ı Gıcık oluyorum şöyle insanlara.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #16 Thermes dedi: Yalakanın biri de öve öve bitirememiş incehesap'ı Gıcık oluyorum şöyle insanlara. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadığı da belli, bir de arkadaş gösteriş meraklısı gibi geldi bana
Thermes dedi: Yalakanın biri de öve öve bitirememiş incehesap'ı Gıcık oluyorum şöyle insanlara. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadığı da belli, bir de arkadaş gösteriş meraklısı gibi geldi bana
Görk Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen-Gitarcı 1 Mayıs 2021 #17 Silinen üye dedi: Bize ne dayanıyor ki? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Şu an stokta gözüküyor sistem. Bir daha bak istersen.
Silinen üye dedi: Bize ne dayanıyor ki? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Güzel sistem ama stokta yok hocam. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Şu an stokta gözüküyor sistem. Bir daha bak istersen.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 1 Mayıs 2021 #18 Görk dedi: Şu an stokta gözüküyor sistem. Bir daha bak istersen. Genişletmek için tıkla... Sepete eklenmiyor.
Görk dedi: Şu an stokta gözüküyor sistem. Bir daha bak istersen. Genişletmek için tıkla... Sepete eklenmiyor.