RTX 3070 sistem 4K oyun oynatır mı?

Evet, şu an öyle. Alsam mı yoksa Black Friday'de daha uyguna denk gelir mi diye akrarsız kalınca kaçırdım Ki hala karar verebilmiş de değilim.

Ülkede daha ucuzlar mı dediğiniz her şey daha da zamlanıyor beklemeyin.

Monitör 4 k diye 4K oynamak zorunda değilsin 2K ya düşür.

Hocam 32" boyutu, 2K'ya düşürünce çamur gibi oluyor görüntü.

Ülkede daha ucuzlar mı dediğiniz her şey daha da zamlanıyor beklemeyin.

Donanım parçaları yahut hazır sistemler fark etmeksizin BF'de daha uygun fiyatlar görmeyiz mi diyorsunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de bazı oyunlarda düşük fps alırsan düşürebilirsin.
açıkçası eğer 2k çözünürlükte oynama bir opsiyon olsa, zaten hiç yeni sistem arayışına girmem bu pahalılıkta. hali hazırda kullandığım kart 2k için yeterli gelir.
ayrıca tekrar belirteyim ki görüntü cidden çok kötü oluyor

Hocam 32" boyutu, 2K'ya düşürünce çamur gibi oluyor görüntü.

Donanım parçaları yahut hazır sistemler fark etmeksizin BF'de daha uygun fiyatlar görmeyiz mi diyorsunuz hocam?

Benim gözlemim bu yönde en geç efsane cuma indirimlerinde kapın derim daha fazla beklemek büyük risk bir gecede bile fiyatlar %5-10 artabilir.

Benim gözlemim bu yönde en geç efsane cuma indirimlerinde kapın derim daha fazla beklemek büyük risk bir gecede bile fiyatlar %5-10 artabilir.
tavsiye için teşekkürler. aslında linkteki kasa baya iyiydi ama kaçırdım, inşallah zarar etmeden yakalayabilirim güzel bir tane.

Tavsiye için teşekkürler. Aslında linkteki kasa bayağı iyiydi ama kaçırdım, inşallah zarar etmeden yakalayabilirim güzel bir tane.

Her gün neredeyse bir sitede elbet anlaşmalı bir kasa çıkıyor indirimlerdede elbet bir kampanya adına çıkar. Siteleri iyi takip edin ilk çıktığında genelde 1 tık daha ucuz oluyor bazıları stok azaldıkça fiyatı artanlar oluyor o şekilde güzel bir sistem alabilirsin umarım.

teşekkür ederim, umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…