RTX 3070 sistem alınır mı?

4060 ile yan yana bile gelmezler ama sistem pahalı. 8-9 bine güzel 3070 bulursunuz, 12-13 binlere 3 fanlı 3080'ler de gelir.

Hocam o kadar çıkmaz bütçe 29.342 TL oluyor. bana 20000tl ile 25000 tl arasında bir sistem gerekli.

4060 ile yan yana bile gelmezler ama sistem pahalı. 8-9 bine güzel 3070 bulursunuz, 12-13 binlere 3 fanlı 3080'ler de gelir.

Soğutma kısmında Noctua ile aynı etkiyi verir mi 3 fanlı RTX 3080'ler hocam bir de bu tarz limited modellerin mining yapılmayacağından sıcak bakıyorum.

Son düzenleme:
Pardon kasanın sonundaki 5'ten dolayı 5950TL olarak anladım ama yine de alınmaz. Bütçe hiç artmayacaksa 3080 bakılabilir.

Sorun değil sanırım dediğiniz gibi 3080 bakacağım

Mining geçmişli kart istemiyorsanız hash rate'i kısıtlanan LHR modellere bakabilirsiniz. MSI Gaming Z Trio LHR gibi. Soğutması da efsanedir, kolay kolay 70 derecelere gelmez.

bu arada attığım sistemde darboğaz var, senin tavsiye ettiğinde de oluyor bence işlemciyi biraz güçlendir ekran kartından kıs

Mining geçmişli kart istemiyorsanız hash rate'i kısıtlanan LHR modellere bakabilirsiniz. MSI Gaming Z Trio LHR gibi. Soğutması da efsanedir, kolay kolay 70 derecelere gelmez.
teşekkürler

bu arada attığım sistemde darboğaz var, senin tavsiye ettiğinde de oluyor bence işlemciyi biraz güçlendir ekran kartından kıs
gelecekte işlemciyi güçlendirmeyi düşünüyorum şuanlık bana yeter (şuan %53 lük darboğaz olan amd 535 li laptobumdan yazıyorum )

Ekran kartı dışında bir sorun yok değil mi hocam sistemde. Bir de texhnopat bende mi insanılmaz yavaşladı yoksa genel bir durum mu bu.

Bu arada attığım sistemde darboğaz var, senin tavsiye ettiğinde de oluyor bence işlemciyi biraz güçlendir ekran kartından kıs.

Mining geçmişli kart istemiyorsanız hash Rate'i kısıtlanan LHR modellere bakabilirsiniz. MSI Gaming Z Trio LHR gibi. Soğutması da efsanedir, kolay kolay 70 derecelere gelmez.

s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…