Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 14 Mart 2022 #1 RAM Kingston HyperX 32 Gb 3200 Mhz SSD veya HDD modeli Toshiba TR 200 447 GB Ekran kartı Nvidia RTX 3070 Anakart Msi Mpg Gaming Edge B550 İşlemci Amd Ryzen 5 5600x Neden olduğunu hiç bilmiyorum 1 haftadır bilgisayar açılır açılmaz bir yük girip yavaşlama başlıyor. Önceden böyle olmuyordu format atsam düzelir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
Neden olduğunu hiç bilmiyorum 1 haftadır bilgisayar açılır açılmaz bir yük girip yavaşlama başlıyor. Önceden böyle olmuyordu format atsam düzelir mi sizce?
KS KS Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 15 Mart 2022 #21 knyd dedi: Dediğim gibi BIOS güncellemesi yapıp tekrardan deneyin. Bölgenizde sık sık elektrik kopmaları veya hatta dalgalanmalar oluyorsa önermem ama. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi biraz dinlenmem gerek yarın güncellerim konuyu sağ olun. knyd dedi: Dediğim gibi BIOS güncellemesi yapıp tekrardan deneyin. Bölgenizde sık sık elektrik kopmaları veya hatta dalgalanmalar oluyorsa önermem ama. Genişletmek için tıkla... Hocam CrystalDiskInfo ile diske baktım iyi gibi görünüyor ama hala donmalar oluyor. Artı 0 Eksi
knyd dedi: Dediğim gibi BIOS güncellemesi yapıp tekrardan deneyin. Bölgenizde sık sık elektrik kopmaları veya hatta dalgalanmalar oluyorsa önermem ama. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi biraz dinlenmem gerek yarın güncellerim konuyu sağ olun. knyd dedi: Dediğim gibi BIOS güncellemesi yapıp tekrardan deneyin. Bölgenizde sık sık elektrik kopmaları veya hatta dalgalanmalar oluyorsa önermem ama. Genişletmek için tıkla... Hocam CrystalDiskInfo ile diske baktım iyi gibi görünüyor ama hala donmalar oluyor.