RTX 3070 sistem için monitör tavsiyesi

canpare

Hectopat
Selam. Yeni PC kasası aldım.( bir h. O alırım) sistemin özellikleri şunlar:
Ryzen 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVMe M.2 SSD / 16 GB 3200MHz DDR4 RGB.
Monitör seçiminde Full HD ve QHD çözünürlük arasında takılı kaldım. Aynı paraya Full HD 240 Hz 1 ms monitör de alabilirim veya QHD 165 Hz 1ms monitör de alabilirim. Tavsiyeniz nedir?

Biraz oynadığın oyunlara göre değişir ama QHD 165Hz daha mantıklı bence. Gelecekte sistemini güncellediğin zaman monitör derdin de olmaz.

Selam. Yeni PC kasası aldım.( bir h. O alırım) sistemin özellikleri şunlar:
Ryzen 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVMe M.2 SSD / 16 GB 3200MHz DDR4 RGB.
Monitör seçiminde Full HD ve QHD çözünürlük arasında takılı kaldım. Aynı paraya Full HD 240 Hz 1 ms monitör de alabilirim veya QHD 165 Hz 1ms monitör de alabilirim. Tavsiyeniz nedir?
Online FPS oyunları oynuyorsan FHD 240HZ 1ms monitör tavsiye ederim

Hikaye tabanlı oyun oynamayı planlıyorum. Rekabetçi olarak Valorant ve CS:GO oynarım.

3070 Full HD de 240 FPS vermesi bence zor. Full HD 165 Hz monitör de işimi görür aslında.

Hikaye tabanlı oyun oynamayı planlıyorum. Rekabetçi olarak Valorant ve CS:GO oynarım.

3070 Full HD de 240 FPS vermesi bence zor. Full HD 165 Hz monitör de işimi görür aslında.
Tabikide işinizi görür lakin... Bu yüzden sordum FPS Online oyunlar oynuyormusunuz diye emin olun 240hz monitör çok şeyi farkettiyor bu tarz oyunlarda ağırlığınızı düşünerek hareket edebilirsiniz ve de bütçenizi lakin ileriye dönük olur

Tabii ki de işinizi görür lakin... Bu yüzden sordum FPS Online oyunlar oynuyor musunuz diye emin olun 240Hz monitör çok şeyi fark ettiyor bu tarz oyunlarda ağırlığınızı düşünerek hareket edebilirsiniz ve de bütçenizi lakin ileriye dönük olur.

Teşekkür ederim dostum tavsiyelerin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı