RTX 3070 sistem ile yayın yapılır mı?

Ümit Efe

Femtopat
Daha fazla  
RTX 3070 ve i5-10400F ile yayın açılır mı? 3070, MSI. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yeterli, 480p görüntü kalitesinde, 30 FPS'yle sorunsuz bir yayın yapmak için minimum 2 Mbps internet upload hızı gereklidir. 720p görüntü kalitesinde,30 FPS'yle yayın yapabilmek içinse en az 5 Mbps upload hızına ihtiyacınız vardır. İnternette yazan bu, Eğer 60FPS 720P Yapcaksanız en az 8-10 Upload lazım size.

Sistem yeterli, 480P görüntü kalitesinde, 30 FPS'yle sorunsuz bir yayın yapmak için minimum 2 Mbps internet upload hızı gereklidir.720P görüntü kalitesinde, 30 FPS'yle yayın yapabilmek içinse en az 5 Mbps upload hızına ihtiyacınız vardır. İnternette yazan bu, eğer 60FPS 720P yapcaksanız en az 8-10 upload lazım size.

Hocam imzanız dikkatimi çekti. Bildiğim kadarıyla "ı just wonder why?" olması lazım yanlışsam düzeltin.

Hocam imzanız dikkatimi çekti. Bildiğim kadarıyla "ı just wonder why?" olması lazım yanlışsam düzeltin.
Sadece neden, Merak ediyorum? Anlamında kullanmak istedim. Sadece merak ediyorum neden, Oluyor senin dediğin sanırsam. Ayrıca bir şarkı sözü. Yorumun için teşekkürler.

RTX 3070 üzerine yük vermelisiniz NVENC nimetinden dolayı. NVENC çok işe yarar ve x264'e göre kat ve kat daha yeni. Ekran kartına yük verin hem çok daha iyi yayın yaparsınız hem de işlemci kaynaklı performans düşüşü yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı