Bana bu sistem içinde sistemsel garantisi ile birlikte 22 bin e patladı arkadaşlar ilk defa bir bilgisayar topladım evet 3 5 belki cok vermis olabiliriz ama parasıyla ilgili bir problem yok sistem nasıl arkadaşlar?
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum hepinize.
Bana bu sistem içinde sistemsel garantisi ile birlikte 22 bin e patladı arkadaşlar ilk defa bir bilgisayar topladım evet 3 5 belki cok vermis olabiliriz ama parasıyla ilgili bir problem yok sistem nasıl arkadaşlar?
Oradanda yaptığımda 24 k ya denk geliyor kanka ben aldım zaten 1-2 bin dedigim gibi alt üst belki fazla verdk belki az ama aldk 3070 istiyordm ve Ryzen 5 5600X bunlardı zaten kafamdaki
Oradanda yaptığımda 24 k ya denk geliyor kanka ben aldım zaten 1-2 bin dedigim gibi alt üst belki fazla verdk belki az ama aldk 3070 istiyordm ve Ryzen 5 5600X bunlardı zaten kafamdaki.
Aldım vallahi kanka artık yani bu cihaz 5 sene gotururmu anakart üstüne örnek veriyorum Ryzen seviyesini yükseltir miyim + ekran kartı yukseltir miyim ileride anakartım kurtarıyor mu?
Yayın Twitch + edit + Knight Online oynayacağım
Aldım vallahi kanka artık yani bu cihaz 5 sene gotururmu anakart üstüne örnek veriyorum Ryzen seviyesini yükseltir miyim + ekran kartı yukseltir miyim ileride anakartım kurtarıyor mu?
Yayın Twitch + edit + Knight Online oynayacağım.
Peki arkadaşlar söyledigim sistem üstünde + sistemi bir tik ilerlere taşımak istesek 3 5 bin TL ile misal neler yapardınız şu an sistem sizin gibi düşünün
Peki arkadaşlar söyledigim sistem üstünde + sistemi bir tik ilerlere taşımak istesek 3 5 bin TL ile misal neler yapardınız şu an sistem sizin gibi düşünün.