RTX 3070 sistem nasıl?

sertaç0066

Kilopat
Daha fazla  
5000 serisi ekran kartı çıkana kadar bu sistem iyi mi acaba? Güncel ekran kartı RTX 3070.

Screenshot_2024-10-18-23-11-19-994_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Screenshot_2024-10-18-23-11-15-566_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Screenshot_2024-10-18-23-11-11-456_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Beyaz olması dışında o parçaların çoğunun alınabilirliği yok. Gereksiz pahalılar. İşlemci çok iyi evet ancak o da daha ucuza alınabilir.

Bu şekilde çok daha güzel olacaktır. Anakart proje tipinde kabloları hep kasanın arkasında. Kasa ise onunla uyumlu yapıda ve aşırı hoş bir görüntüye sahip. Sıvı soğutma da şu anda piyasanın en iyilerinden birisi ve fiyatı beyaz olmasına rağmen ucuz. (Yeni geldiği ve kampanya yapıldığı için)

Son düzenleme:
Beyaz olması dışında o parçaların çoğunun alınabilirliği yok. Gereksiz pahalılar. İşlemci çok iyi evet ancak o da daha ucuza alınabilir.

Katılıyorum. Gereksiz pahalı bir sistem olmuş. Aynı fiyata çok daha iyi sistemler alınabilir.

Dengesizden kasıt şu hocam 2 milyon paran var gidip Kia Sportage sıfır alabiliyorsun ama modifiyeli özel üretim Egea almışsın gibi düşün.

Anakart o kadar çıkılmaya gerek yok (iyi bir anakart gerçi). 2500 TL ye bile güzel soğutucular var 4-5 bine üst seviye sıvı soğutma bulabilirken 12 bin TL sıvı soğutmaya para vermek absürt .

Ayrıca o kasa fanı için tutar nedir kasa o kadar değil :D Siz bütçe söyleyin biz yardımcı olalım

Dengesizden kasıt şu hocam 2 milyon paran var gidip Kia Sportage sıfır alabiliyorsun ama modifiyeli özel üretim Egea almışsın gibi düşün.

Anakart o kadar çıkılmaya gerek yok (iyi bir anakart gerçi). 2500 TL ye bile güzel soğutucular var 4-5 bine üst seviye sıvı soğutma bulabilirken 12 bin TL sıvı soğutmaya para vermek absürt .

Ayrıca o kasa fanı için tutar nedir kasa o kadar değil :D Siz bütçe söyleyin biz yardımcı olalım
65 70 TL ekran kartı SSD ram güç kaynağı hariç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı