Creed Dostu

Megapat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime X670 -P-CSM ATX Anakart
AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci
Corsair Vengeance 6000 Mhz DDR5 Ram
Arctic Liquid Freezer İİ 360mm Sıvı Soğutma
Pny 4070 Ti GPU
Kingston 1 TB SSD
Phantex P500A Kasa
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün aşağıdaki RTX 3070 ve 56000X'li topladığım sistemi sipariş verdim. Bazı forumlarda güç kaynağı 650W yeterli dediler ve Sharkoon Gold serisinden aldım. Umarım pişman olmam. Bütçem en fazla böyle yetebildi. Sizce sistemim nasıl arkadaşlar, lütfen görüşlerinizi söyler misiniz? Tabii inşallah olumsuz olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörle beraber 14 Bin oldu. Eğer PSU için soruyorsanız dediğim gibi bütçem 650W yetebildi. OC yapılmazsa forumlarda 650W yeterli olur demişlerdi.

SSD düşük gibi geldi.

SSD arttır. Sistem gayet güzel olur.

PSU iyi değil hocam. Bazı koruma bileşenleri eksik.

SSD için sadece Windows sürümünü kuracağım için 256 yeter diye düşündüm çünkü kendi Harddiskimi kullanacağım.
PSU iyi değil hocam. Bazı koruma bileşenleri eksik.
Forumlarda pek fazla olumsuz yorum almadığım için bunu tercih ettim ya inşallah pişman etmez. Ne gibi koruma bileşenleri eksik pek anlamıyorum.

Ben de seninle ayın ekran kartı ve işlemci kullanıyorum ve güç kaynağım da 650W ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Ben de seninle ayın ekran kartı ve işlemci kullanıyorum ve güç kaynağım da 650W ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.
İçimi rahatlattın be kardeşim sağolasın inşallah bende bir sorunla karşılaşmam. Peki işlemcin kendi stok fanı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…