RTX 3070 sistem oyunlarda kasmaya başladı

ahmetyilmaz58

Hectopat
Daha fazla  
Dün laptopu kapatmadan önce hiçbir şey yoktu. Sabah laptopu açtım masaüstünde kasmaya başladı. CS 1.6 ve BF5'te kasma yok masaüstü kasıyor. BF5'i oyununu açınca masaüstündeki kasmada gidiyor. Minecraft'ta 25 FPS civari alıyorum ve Chrome kasıyor neden? Böyle bir durum önceden başıma gelmişti o zaman windowsu güncelledim düzeldi şimdi güncellemede yok.
RTX 3070 - i7-11800H - 16 GB RAM - Windows 11 - driverlar guncel.

Dün laptopu kapatmadan önce hiçbir şey yoktu. Sabah laptopu açtım masaüstünde kasmaya başladı. CS 1.6 ve BF5'te kasma yok masaüstü kasıyor. BF5'i oyununu açınca masaüstündeki kasmada gidiyor. Minecraft'ta 25 FPS civari alıyorum ve Chrome kasıyor neden? Böyle bir durum önceden başıma gelmişti o zaman Windows'u güncelledim düzeldi şimdi güncellemede yok.

Önceki ekran kartı sürücünü dener misin bir de bilgisayarını yeniden başlatır mısın?

Windows 11 henüz tam oturmuş bir işletim sistemi olmadığı için olabilir.
Tabii bu sadece bir tahmin.

Dün laptopu kapatmadan önce hiçbir şey yoktu. Sabah laptopu açtım masaüstünde kasmaya başladı. CS 1.6 ve BF5'te kasma yok masaüstü kasıyor. BF5'i oyununu açınca masaüstündeki kasmada gidiyor. Minecraft'ta 25 FPS civari alıyorum ve Chrome kasıyor neden? Böyle bir durum önceden başıma gelmişti o zaman Windows'u güncelledim düzeldi şimdi güncellemede yok.

Sıcaklık değerleri nelerdir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı