RTX 3070 sistem toplama

Bora Bal

Megapat
Katılım
26 Ağustos 2016
Mesajlar
206
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi günler. Haftaya 3070'in çıkışıyla beraber bir PC toplamayı düşünüyorum ve aklıma aşağı yukarı her şeyi kesinleştirdim fakat aşırı iyi anlamadığım için anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X
Anakart: ASUS ROG STRIX B450-E
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 3070
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB

Sistem temel olarak böyle sizce parçalar doğru mu daha iyi yapmak için ne değişiklikler yapılabilir ve benim için en önemlisi hangi marka güç kaynağı tercih etmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
PSU? Kasa? SSD? 3600X 1080P'de darboğaz yapar en az 2K kullanmanız lazım. RAM'ler kaç MHz? Eğer aynı frekanstaki RGB olmayan RAM'lerle arada 1000 TL'ye yakın fark varsa 3600X yerine 3700X alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı