Gparcal Femtopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 Cortana12 dedi: I7 10700K (bütçeyi aşıyor ama yine de koymak istedim), I5 10600K, I510400F, R9 3900X, R7 3700X. NOT: R7 3700X önermiyorum, çünkü ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İntelleri eledim anakart alındı çünkü ftftc_ dedi: O işlemci güzel bir tercih. PSU marka model var mı ? 650w yeterli gibi duruyor fakat rampage gibi dandik bir markaya yönelmeyin üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... İşlemci modelini konuda belirtmiştim tek olarak kasa bekliyorum
Cortana12 dedi: I7 10700K (bütçeyi aşıyor ama yine de koymak istedim), I5 10600K, I510400F, R9 3900X, R7 3700X. NOT: R7 3700X önermiyorum, çünkü ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İntelleri eledim anakart alındı çünkü ftftc_ dedi: O işlemci güzel bir tercih. PSU marka model var mı ? 650w yeterli gibi duruyor fakat rampage gibi dandik bir markaya yönelmeyin üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... İşlemci modelini konuda belirtmiştim tek olarak kasa bekliyorum
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #12 Gparcal dedi: Bu işlemci düşünüyorum ama 5600X fiyatını görmeden almak istemiyorum yoksa bir ara 2700 cıvari görmüştüm. Hangi modelleri önerebilirsiniz Genişletmek için tıkla... CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa olarak bunu önerebilirim.
Gparcal dedi: Bu işlemci düşünüyorum ama 5600X fiyatını görmeden almak istemiyorum yoksa bir ara 2700 cıvari görmüştüm. Hangi modelleri önerebilirsiniz Genişletmek için tıkla... CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa olarak bunu önerebilirim.
Gparcal Femtopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #13 Kn_Bay dedi: CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa olarak bunu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Güzel bir öneri ama fiyat açısından bir %40 indirime girdiğinde alabilirim Oktay Usta dedi: Kasa olarak MSI Mag Forge'ı öneririm. Çok iyi bir kasa. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini önerirsiniz.
Kn_Bay dedi: CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa olarak bunu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Güzel bir öneri ama fiyat açısından bir %40 indirime girdiğinde alabilirim Oktay Usta dedi: Kasa olarak MSI Mag Forge'ı öneririm. Çok iyi bir kasa. Genişletmek için tıkla... Hangi modelini önerirsiniz.
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #14 Gparcal dedi: Güzel bir öneri ama fiyat açısından bir %40 indirime girdiğinde alabilirim Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bütçenizi görmemişim. Daha düşük bütçeli olarak şu kasayı önerebilirm çok fazla kullanılan bir kasa. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Gparcal dedi: Güzel bir öneri ama fiyat açısından bir %40 indirime girdiğinde alabilirim Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bütçenizi görmemişim. Daha düşük bütçeli olarak şu kasayı önerebilirm çok fazla kullanılan bir kasa. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com