Benim msi alma sebebim dragon center ile istediğimi yapabilmem. Palit e götü demiyorum ama tercihim extra bir sorun olmadığı taktir de msi olur. Attığın sistemi pc hocası yaptı daha yeni. Oda güzelTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com 
Şunu önerebilirim. Adamlar güzel iş yapıyor. 2 bin lira cepte kalmış olur. MSI gibi pahalı parçalar almak varken bu piyasada Palit gibi güvenilir f/p ürünü satan markalardan alınabilir. Yalnız bu SSD değişmenizi tavsiye ederim. Netac SSD takmanızı önermem.
Monitör harici max 15,16civarıHocam toplam bütçe nedir?
Ryzen 5 5600X daha iyi olur, ayrıca o anakart biraz fazla pahalıymış aşağıdaki daha iyidir. Neden hep İtopya'dan attınız, İtopya'dan attığınız için normalden 1000 lira daha pahalı oluyor.
Msı Amd Mag B550 Tomahawk B550 Ddr4 5100(oc) Hdmı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Msı Amd Mag B550 Tomahawk B550 Ddr4 5100(oc) Hdmı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
Pahalı bu yaSıvı soğutmada var içinde sadece RAM'ler ve ekran kartı seçenekleri değişirse süper olur.Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr 
Benim MSI alma sebebim Dragon Center ile istediğimi yapabilmem. Palit'e götü demiyorum ama tercihim extra bir sorun olmadığı taktir de MSI olur. Attığın sistemi PC hocası yaptı daha yeni. Oda güzel.
Monitör harici Max 15, 16civarı.
Pahalı bu ya