RTX 3070 sistem toplama

Bütçe
monitor dahıl 35k

33xAvilio

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı: MSI RTX 3070 Ventus 3X OC 256 bit GDDR6 8 GB.
İslemci: AMD Ryzen 5 5600.
RAM: Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16.
SSD: XPG Gammix S70 Blade agammıxs70b-1t-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX.
Kasa: XPG valor mesh RGB siyah mid Tower 650W 80+

Hocam benzer sistem bende de var ben memnunum, Anakart sadece MSI b450 Mortar Max ve işlemcim R5 3600 açıkcası oynayamadığım bir ooyun olmadı. Ekran kartını Zotac tercih etmiştim. Sonradan aldım.

Hocam benzer sistem bende de var ben memnunum, Anakart sadece MSI b450 Mortar Max ve işlemcim R5 3600 açıkcası oynayamadığım bir ooyun olmadı. Ekran kartını Zotac tercih etmiştim. Sonradan aldım.
hocam kasa fanla birlikte mi geliyor ve kasanın icindeki PSU yeterli oluyormu

hocam kasa fanla birlikte mi geliyor ve kasanın icindeki PSU yeterli oluyormu
Hocam benim kasa eski biraz elimde vardı onu kullandım. Bu parçalar için açıkcası anakartta büyükse bence ufak kasa tercih etme, Ufak kasalarda hava akışı iyi olmuyor pek diye düşünüyorum. Zotac tasarımı hoşuma gitti soğutması bence iyi arka fan 10 cm ön fan 9 cm. Fiyatı Zotac kalitesine göre bence uygun oluyor. MSI ne kadar bilmiyorum fiyatını.

Hocam Zotac'ın 3070'i 2 fanlı MSI ınki 3 sogutma acısından daha iyi olmaz mıydı MSI ınki ve kasa olarak icinde fan ve PSU olan baska ne tercih edebilirim eğer onerınız varsa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…