Kerem Gök Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 2 10 Nisan 2021 #1 Ekran kartı fazla kullanılan oyunlarda ekran gitmesi gibi bir hata var. Alta link bırakıyorum, sistem videonun altında var. Sorun nedir nasıl çözülür? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: ASUS Dual 3070, R7 3700X, MSI B550 PRO-VDH, Cooler Master 750W 80+Bronze, 2K 165Hz 1ms. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
Ekran kartı fazla kullanılan oyunlarda ekran gitmesi gibi bir hata var. Alta link bırakıyorum, sistem videonun altında var. Sorun nedir nasıl çözülür? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: ASUS Dual 3070, R7 3700X, MSI B550 PRO-VDH, Cooler Master 750W 80+Bronze, 2K 165Hz 1ms.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 10 Nisan 2021 #2 Sisteme AIDA64 üzerinden kararlılık testi yapar mısınız? Belki PSU'da bir sorun vardır. Artı 0 Eksi
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 10 Nisan 2021 #3 Monitör Gamepower mı? SCN dedi: Monitör Gamepower mı? Genişletmek için tıkla... Sorun monitör de olabilir, aynı monitörü kullanan başka kullanıcılarda da görüntü gidip gelmesi gibi sorunlar mevcut. Artı 0 Eksi
Monitör Gamepower mı? SCN dedi: Monitör Gamepower mı? Genişletmek için tıkla... Sorun monitör de olabilir, aynı monitörü kullanan başka kullanıcılarda da görüntü gidip gelmesi gibi sorunlar mevcut.
KS KS Kerem Gök Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 2 10 Nisan 2021 #4 SCN dedi: Monitör Gamepower mı? Sorun monitör de olabilir, aynı monitörü kullanan başka kullanıcılarda da görüntü gidip gelmesi gibi sorunlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet Gamepower, ama sorun monitörde olsa CS gibi düşük sistemli oyunlarda da gitmez mi? Artı 0 Eksi
SCN dedi: Monitör Gamepower mı? Sorun monitör de olabilir, aynı monitörü kullanan başka kullanıcılarda da görüntü gidip gelmesi gibi sorunlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet Gamepower, ama sorun monitörde olsa CS gibi düşük sistemli oyunlarda da gitmez mi?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 10 Nisan 2021 #5 Kerem Gök dedi: Evet Gamepower, ama sorun monitörde olsa CS gibi düşük sistemli oyunlarda da gitmez mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Elinizde başka monitör varsa onunla oynamayı deneyin, hala kapanıcak mı bakalım. Artı 0 Eksi
Kerem Gök dedi: Evet Gamepower, ama sorun monitörde olsa CS gibi düşük sistemli oyunlarda da gitmez mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Elinizde başka monitör varsa onunla oynamayı deneyin, hala kapanıcak mı bakalım.