Çözüldü RTX 3070 sistemde NFS Payback CPU kullanımı fazla

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

FRANKY DOYLE

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B550 Gamıng X V2
İşlemci
R5 5600
NFS Payback yükledim FPS 100'e sabitleyince bile işlemci 81 dereceye çıkıyor. (stok fan)
Ve ekran kartı kullanımı düşük 40 derecede çalışıyor, çözümü nedir?

Çözüm
Hocam oyunun dosyalarının içine bu dosyayı atın bu dosyanın amacı işlemci çekirdeklerinin oyun için kullanımını limitlemek denedikten sonra çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Aynı işlemci bende de var o yüzden test edildi bu dediğim dosya ayrıca NFS Heat ve unboundda da çalışıyor.
NFS Payback yükledim FPS 100'e sabitleyince bile işlemci 81 dereceye çıkıyor. (stok fan)
Ve ekran kartı kullanımı düşük 40 derecede çalışıyor, çözümü nedir?
Çözüm yok. 5800X + 3070 ti ile benzerini yaşıyordum. Keyfine bak.

Hocam oyunun dosyalarının içine bu dosyayı atın bu dosyanın amacı işlemci çekirdeklerinin oyun için kullanımını limitlemek denedikten sonra çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Aynı işlemci bende de var o yüzden test edildi bu dediğim dosya ayrıca NFS Heat ve unboundda da çalışıyor.

Çözüm
Neyse böyle idare edeceğiz artık. Ayrıca başlık nasıl değişmiş ben böyle yazmadıydım.
Windows 11 den midir emin değilim fakat ben RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dün 16'dan 32 GB'a geçince sizin yaşadığınız durumdan kurtuldum. Oyun içi 14-16 GB kullanımı görüyorum.

Anlamadığım bir şekilde işe yaradı teşekkürler. 63 dereceye düştü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı