RTX 3070 sistemde sinyal yok hatası

Serdarrkayaa

Picopat
Daha fazla  
Bugün 3070'li bir sistem topladım Vatan Bilgisayar'da. Oradaki monitörde görüntü alırken evdeki monitörüme bağladığımda HDMI 2 sinyal yok yazıyor. Oradaki arkadaş demo sürümü kurduğumuz için farklı monitörde çalışmayabilir demişti. Bu sorunu nasıl çözerim? Monitör MSI Mag serisi.

Bugün 3070'li bir sistem topladım Vatan Bilgisayar'da. Oradaki monitörde görüntü alırken evdeki monitörüme bağladığımda HDMI 2 sinyal yok yazıyor. Oradaki arkadaş demo sürümü kurduğumuz için farklı monitörde çalışmayabilir demişti. Bu sorunu nasıl çözerim? Monitör MSI Mag serisi.
Hocam kablolarda herhangi bir temassızlık olmamasına dikkat edin, bu arada HDMI 2 portuna takıyorsunuz değil mi? Dediklerim çok basit şeyler fakat aklıma başka bir şey gelmiyor kusura bakmayın :) Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Demo sürümü diye bir şey duymadım. Düzeltmesini isteyin.

Malesef vatan sorunuma çözüm bulamadı benzer sorun yaşayan arkadaşlar için çözümü anlatıyorum kasayı hdmi ile tv ye bağlayın geforce gamready driverlarını kurarak çözüme ulaşabilirsiniz ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı