RTX 3070 sistemde sinyal yok hatası

Purgatorius91

Hectopat
Daha fazla  
İlk kez ve kendi başıma sistem topladım. Anlayacağınız bayağı tecrübesiz ve bilgisizim kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok uyarısı alıyorum. Anakart üzerindeki Boot kedi yeşil yanıyor DRAM turuncu yanıyor. Bir de ekran kartını takarken yan kilidi takılı kalmıştı maalesef elimde kaldı yine de ekran kartını monte ettim ve fanları ve RGB ışıkları calisiyor. Topladığım sistem:
ASUS TUF Gaming B550M PLUS Wi-Fi.
PNY xlr8 RTX 3070(display 1.4)
Ryzen 5 5600X.
Tridentz Neo 3200 MHz C16 2x8 GB.
Corsair RM750 Gold 80 Plus Full modüler.
Arctic Liquid 240 sıvı soğutma.
AOC Q27G2U 2K monitör (1.2 display)
Kasa MSI Mag Forge 100R.
PNY 1 TB gen 3 X 4 NVMe SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1 tane bellek takılı olsun o belleğin pinlerini silgiyle silin. Bu rehberdeki adımları uygulayın.

Çözünürlükle alakalı olabilir. Bende 1650*900 çözünürlükte monitör ve DisplayPort ve vga girişi vardı. DisplayPort bağlayınca sinyal yok uyarısı alıyordum. Vga hdmı dönüştürücü kullandım sorunsuz görüntü geliyordu. Daha sonra 2K çözünürlüklü monitör aldım ona DisplayPort ile bağlayınca sorun kalmadı. Yani seçeneğin varsa hdmı ile dene bi

Artı -1 Eksi
HDMI ile de denedim olmadı
Pinleri silgiyle silip denedim yine olmadı rehbere göz atayım teşekkür ederim

Bios flashback aracılığıyla biosu guncelleyince görüntü geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…