RTX 3070 sistemde siyah ekran hatası

carnaac77

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1f5BQFVAZxUhwqgKByzXCHpnNZnPGpLQB/view?usp=sharing
RAM
32
SSD veya HDD modeli
ADATA SX8100NP
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
ROG STRIX B550-E GAMING
İşlemci
5800X
Arada sırada yapıyordu, genelde Vanguard Bluetooth ve SteelSeries gibi uygulamalardan kaynaklandiği tespit edilmişti. Şu an hiçbiri yok ve tekrar durduk yere siyah ekran ve tırr sesi ile reset gerektiren sorun yaşadım. Minidump dosyasını paylaştım, inceleyip döner misiniz? Anlamıyorum neden kaynaklamıyor PC'de herhangi extra bir şey yüklü de değil.

@Jellyel7

WireGuard ProtonVPN ve Malwarebytes kaldırın. Ayrıca BattleEye kaldırıp tekrar kurmayı veya onarmayı deneyin.

Wireguard ProtonVPN ve Malwarebytes kaldırın. Ayrıca BattlEye kaldırıp tekrar kurmayı veya onarmayı deneyin.

Wireguard ve BattlEye PC'de yüklü değil ya da bilmiyorum onu nasıl bulabilirim arama yerinde cıkmıyor ve denetim masasında görünmüyor.

Wireguard yuksek ihtimalle VPN hizmeti yani onu kaldirirsaniz sıkıntı olmaz. BattleEye da PUBG ve Fortnite tarzi oyunlarda olan AntiCheat sistemi. Oyunun dosyalarinda klasoru olmasi gerek.

Wireguard yuksek ihtimalle VPN hizmeti yani onu kaldirirsaniz sıkıntı olmaz. BattlEye da PUBG ve Fortnite tarzi oyunlarda olan anticheat sistemi. Oyunun dosyalarinda klasoru olmasi gerek.

Şu an bilgisayarda sadece dungeonborne once human albion Online ve Hero's land var başkada oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…