700 liraya sıfır olarak o sisteme yetecek bir ünite alamayacak olmanı geçtim ikinci elde de CV/CX550, TR2 S 550'den falan fazlası gelmez diye tahmin ediyorum, onları da sorunsuz olduklarından emin olsan bile pazarlık yapmadan alabilmen biraz zor.
Sonuç olarak eğer şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa sağlam bir bütçe ayarlayana kadar GP-650'yi kullanmaya devam edebilirsin. Ha bütçen 7000 liraysa işler değişir tabii. Öyle mi?
700 liraya sıfır olarak o sisteme yetecek bir ünite alamayacak olmanı geçtim ikinci elde de CV/CX550, TR2 S 550'den falan fazlası gelmez diye tahmin ediyorum, onları da sorunsuz olduklarından emin olsan bile pazarlık yapmadan alabilmen biraz zor.
Sonuç olarak eğer şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa sağlam bir bütçe ayarlayana kadar GP-650'yi kullanmaya devam edebilirsin. Ha bütçen 7000 liraysa işler değişir
Eksik yazmışım ben yanlış anlaşılma olmuş. 700 fiyat olarak değilde 700w olarak sormuştum. Uçuk bir fiyatı olmadığı sürece sıkıntı olmaz hemen almayacağım bunu.
Böyle göreceli bir kavram kullanmak yerine doğrudan bütçeni belirtmen gerekiyor ancak illa bir öneri yapılacaksa bunu alabilirsin, fiyatı gene uçmadan kaçırma derim.