Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Şubat 2021 #11 xTayfun dedi: Yeterli ama herhalde evinizde RM750 var. Arkadaş bulunduruyor evinde sanırım. Genişletmek için tıkla... Kubilay Serdar Gümüş dedi: Güç kaynağını hemen almam lazım çünkü şu anda kullandığım bilgisayarım güç kaynağı patladı sistemi nisanın başı gibi almayı düşünüyorum o zaman alacağım güç kaynağını şimdiden alayım bilgisayarsız kal mıyım diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleme: 14 Şubat 2021
xTayfun dedi: Yeterli ama herhalde evinizde RM750 var. Arkadaş bulunduruyor evinde sanırım. Genişletmek için tıkla... Kubilay Serdar Gümüş dedi: Güç kaynağını hemen almam lazım çünkü şu anda kullandığım bilgisayarım güç kaynağı patladı sistemi nisanın başı gibi almayı düşünüyorum o zaman alacağım güç kaynağını şimdiden alayım bilgisayarsız kal mıyım diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da. www.itopya.com