Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 2 Kasım 2020 #1 Az önce İtopya'yı aradım ve 3070 kartların ocak ayında geleceğini söylediler. Bu neden kaynaklanıyor? Daha erken gelemez mi?
Az önce İtopya'yı aradım ve 3070 kartların ocak ayında geleceğini söylediler. Bu neden kaynaklanıyor? Daha erken gelemez mi?
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 2 Kasım 2020 #2 GameGaraj'da satışta olması lazım. Satıcıdan satıcıya değişir hocam.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GameGaraj'da 7170 TL'den satışta.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GameGaraj'da 7170 TL'den satışta.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 2 Kasım 2020 #4 NVIDIA 2020 yılında adam akıllı üretim yapmayacak. 2021 yılında seri üretime geçicekmiş.
Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 2 Kasım 2020 #5 Efe10 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GameGaraj'da 7170 TL'den satışta. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Ancak sadece Palit marka var ben Gigabyte tasarımı ve soğutmasını beğeniyorum.
Efe10 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GameGaraj'da 7170 TL'den satışta. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Ancak sadece Palit marka var ben Gigabyte tasarımı ve soğutmasını beğeniyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 2 Kasım 2020 #6 NVIDIA üretim ağırlığını 2021 yılına verdiği için olabilir de üretilen ürünlerden hiç getirmeyecek galiba İtopya. Başka mağazalara da bakabilirsiniz.
NVIDIA üretim ağırlığını 2021 yılına verdiği için olabilir de üretilen ürünlerden hiç getirmeyecek galiba İtopya. Başka mağazalara da bakabilirsiniz.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #7 Palit'in 3 fanlı modelinin soğutmasının kötü olacağını düşünmüyorum. Tasarım konusu da bence üstünde durulacak bir şey değil.
Palit'in 3 fanlı modelinin soğutmasının kötü olacağını düşünmüyorum. Tasarım konusu da bence üstünde durulacak bir şey değil.
Doğukan Eren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 260 2 Kasım 2020 #8 Mithat Berhan dedi: NVIDIA üretim ağırlığını 2021 yılına verdiği için olabilir de üretilen ürünlerden hiç getirmeyecek galiba İtopya. Başka mağazalara da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ya Vatan ve diğer satıcılar?
Mithat Berhan dedi: NVIDIA üretim ağırlığını 2021 yılına verdiği için olabilir de üretilen ürünlerden hiç getirmeyecek galiba İtopya. Başka mağazalara da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ya Vatan ve diğer satıcılar?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 2 Kasım 2020 #9 Başka satıcılar da getirebilir tabii ki, ama stok durumu az olacaktır.
vKai Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 2 Kasım 2020 #10 Ocak'da gelmeyecek ellerinde stok vardır ocağı bekletiyorlardır tonla vergi zammı gelecek bende olsam bende bekletirdim.
Ocak'da gelmeyecek ellerinde stok vardır ocağı bekletiyorlardır tonla vergi zammı gelecek bende olsam bende bekletirdim.