somoncum Hectopat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 236 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #11 JRScarface dedi: Hemen deniyorum. Arkadaşlar NVIDIA sürücüler kısmında sadece 3090 ve 3080 görünce nereden indireceğimiz bilemedim. Genişletmek için tıkla... Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com
JRScarface dedi: Hemen deniyorum. Arkadaşlar NVIDIA sürücüler kısmında sadece 3090 ve 3080 görünce nereden indireceğimiz bilemedim. Genişletmek için tıkla... Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 31 Aralık 2020 #12 Kokona Shiki dedi: Verdiğim linke baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet baktım. indirip kuruyorum Ben sürücüye buradan baktığım için bulamadım. Sürücüleri Yükle | NVIDIA sizin attığınız linklerde bu mevcut.
Kokona Shiki dedi: Verdiğim linke baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet baktım. indirip kuruyorum Ben sürücüye buradan baktığım için bulamadım. Sürücüleri Yükle | NVIDIA sizin attığınız linklerde bu mevcut.