PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.107 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 8 Ağustos 2022 #11 niyyazi58 dedi: Hocam zaten Cyberpunk optimizasyonu kötü bir oyun. Bana farklı geliyor hocam Ray Tracing açık ve kapalı. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu kötü olabilir benim sana anlatmak istediğim aradaki FPS farkı.
niyyazi58 dedi: Hocam zaten Cyberpunk optimizasyonu kötü bir oyun. Bana farklı geliyor hocam Ray Tracing açık ve kapalı. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu kötü olabilir benim sana anlatmak istediğim aradaki FPS farkı.
niyyazi58 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 352 8 Ağustos 2022 #12 PROTECTQ dedi: Optimizasyonu kötü olabilir benim sana anlatmak istediğim aradaki FPS farkı. Genişletmek için tıkla... Hocam saf FPS secsem 6900XT alırdım.
PROTECTQ dedi: Optimizasyonu kötü olabilir benim sana anlatmak istediğim aradaki FPS farkı. Genişletmek için tıkla... Hocam saf FPS secsem 6900XT alırdım.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #13 3070ti alayım rtx açayım ultrada akayım diyorsan öyle şeyler düşünme. Demek istediğim bu. Ne rtx görüntüsü seni tatmin edecek ne de rtx açıkken ultrada aldığın fps.
3070ti alayım rtx açayım ultrada akayım diyorsan öyle şeyler düşünme. Demek istediğim bu. Ne rtx görüntüsü seni tatmin edecek ne de rtx açıkken ultrada aldığın fps.