mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Değerler böyle normal mi sizce?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 23 Mart 2023 #2 Normal gayet.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Normal gayet. Genişletmek için tıkla... İkinci el aldım ekran kartını , satın aldığım çocukta yeni almıştı zaten. O zaman endişelenmem gereken bir şey yok değil mi?
Furkan GRFN dedi: Normal gayet. Genişletmek için tıkla... İkinci el aldım ekran kartını , satın aldığım çocukta yeni almıştı zaten. O zaman endişelenmem gereken bir şey yok değil mi?
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 770 Çözümler 2 23 Mart 2023 #4 mustafah dedi: İkinci el aldım ekran kartını, satın aldığım çocukta yeni almıştı zaten. O zaman endişelenmem gereken bir şey yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece FurMark testinden yola çıkarak bir şey yok diyemeyiz ama sıcaklık değeri olsun GPU'nun tamamını kullanması olsun sorun yok gibi.
mustafah dedi: İkinci el aldım ekran kartını, satın aldığım çocukta yeni almıştı zaten. O zaman endişelenmem gereken bir şey yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece FurMark testinden yola çıkarak bir şey yok diyemeyiz ama sıcaklık değeri olsun GPU'nun tamamını kullanması olsun sorun yok gibi.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #5 Harvey Specter dedi: Sadece FurMark testinden yola çıkarak bir şey yok diyemeyiz ama sıcaklık değeri olsun GPU'nun tamamını kullanması olsun sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne testleri yapmam lazim?
Harvey Specter dedi: Sadece FurMark testinden yola çıkarak bir şey yok diyemeyiz ama sıcaklık değeri olsun GPU'nun tamamını kullanması olsun sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne testleri yapmam lazim?
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #6 Değerler iyi, kartı kaça aldınız acaba?
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 770 Çözümler 2 23 Mart 2023 #7 mustafah dedi: Tam olarak ne testleri yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak bilmiyorum. Eğer yapmak istiyorsanız araştırabilirsiniz. Yanlış bilgi vermeyeyim.
mustafah dedi: Tam olarak ne testleri yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... Yani tam olarak bilmiyorum. Eğer yapmak istiyorsanız araştırabilirsiniz. Yanlış bilgi vermeyeyim.