Merhaba bu bilgisayarı satmak istiyorum. 2. El piyasasına baktım ancak çok dalgalı hepsinin garantisi devam ediyor. 2022 Kasım ayında toplanmış bir sistem. Bilgisini paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. Yardıma ihtiyacım var. Tek kasa halinde mi satmam mantıklı yoksa parçaları tek tek mi? Sistem gaming.gen.tr'den toplandı. Hiç birinin üstünde jelatin yok hepsi söküldü, kasanınkiler dahil. Yoğun bir kullanımada maruz kalmadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bütçe 16 bin TL 13-14 bin TL'ye sistem alıp geriye kalan paraya da monitör almak istiyorum bu fiyatlara RTX 4000'li sistem alabilirmiyim? max 18 Bin TL'ye çıkabilirim.
Ekran kartı tüm markalarda 7500-8000 TL’ye bulunuyor. Fakat direkt sistem olarak satması daha mantıklı tüm parçalar Asus tuf diye daha fazla para verecek bir sürü insan var ülkemizde.
Ekran kartı tüm markalarda 7500-8000 TL’ye bulunuyor. Fakat direkt sistem olarak satması daha mantıklı tüm parçalar Asus tuf diye daha fazla para verecek bir sürü insan var ülkemizde.
7500-8500'e satanlar genelde Amazon Japonya'dan alanlar ve hâliyle garantisi olmayan kartlar. Eğer kart Türkiye'den alınmışsa 9 bin etmesi normal. Zaten birkaç aylık sistem.
Bütçe 16 bin TL 13-14 bin TL'ye sistem alıp geriye kalan paraya da monitör almak istiyorum bu fiyatlara RTX 4000'li sistem alabilirmiyim? max 18 Bin TL'ye çıkabilirim.