Ragnar Lothbrok Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar sistemim iyi diye düşünüyorum. 3070 Ti ekran kartı. 32 GB RAM. i5 13100F işlemci şeklinde. Fakat CS'de FPS düşük gibime geliyor. Şu değerler normal midir sizce?
Arkadaşlar sistemim iyi diye düşünüyorum. 3070 Ti ekran kartı. 32 GB RAM. i5 13100F işlemci şeklinde. Fakat CS'de FPS düşük gibime geliyor. Şu değerler normal midir sizce?
HonesX Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 CS2 işlemci oyunu hocam.
Ragnar Lothbrok Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 HonesX dedi: CS2 işlemci oyunu hocam. Genişletmek için tıkla... Normal mi değerler sizce
HonesX Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 Ragnar Lothbrok dedi: Normal mi değerler sizce Genişletmek için tıkla... Videolarda sizin işlemcinin cs2 değerleri nasıl ona bakın karşılaştırın.
Ragnar Lothbrok dedi: Normal mi değerler sizce Genişletmek için tıkla... Videolarda sizin işlemcinin cs2 değerleri nasıl ona bakın karşılaştırın.
Ragnar Lothbrok Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 HonesX dedi: Videolarda sizin işlemcinin cs2 değerleri nasıl ona bakın karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... aynı işlemci+ekran kartlı sistemde insanlar 250FPS in altına düşmüyor hocam. Bende gösterdiğim gibi 200 ün üstüne çok az gördüm. sebebi nedir sizce ?
HonesX dedi: Videolarda sizin işlemcinin cs2 değerleri nasıl ona bakın karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... aynı işlemci+ekran kartlı sistemde insanlar 250FPS in altına düşmüyor hocam. Bende gösterdiğim gibi 200 ün üstüne çok az gördüm. sebebi nedir sizce ?
HonesX Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #6 Ragnar Lothbrok dedi: aynı işlemci+ekran kartlı sistemde insanlar 250FPS in altına düşmüyor hocam. Bende gösterdiğim gibi 200 ün üstüne çok az gördüm. sebebi nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Videonun tarihi de önemli cs2 son zamanlarda baya sıkıntılı son güncellemelerden sonra. Ama yine de oyun dosyalarını doğrulayın. Ekran kartı driverınızı güncelleyin.
Ragnar Lothbrok dedi: aynı işlemci+ekran kartlı sistemde insanlar 250FPS in altına düşmüyor hocam. Bende gösterdiğim gibi 200 ün üstüne çok az gördüm. sebebi nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Videonun tarihi de önemli cs2 son zamanlarda baya sıkıntılı son güncellemelerden sonra. Ama yine de oyun dosyalarını doğrulayın. Ekran kartı driverınızı güncelleyin.