Beytullah_caglayan
Hectopat
Daha fazla
Hocam, öncelikle şunu açıklayayım MUX hangi karttan görüntü alabileceğinizi seçmeye yarasa bile herhangi bir çıkıştan monitör bağladığınızda MUX'u kullanamamanız normal. Önemli olan MUX etkisinin devam etmesi için harici kart üzerinden görüntü alabilmek, harici kart üzerinden direkt görüntü aldığınız bir durumda olay tamamen aynı olur. Önceki konunuzda belirttiğim gibi, alabilirsiniz.
Hocam başka açılan konulara bakıyorum Intel'in gpusunu kullanabilirsiniz diyor ekran kartını kullanamazsınız %15-20'lik performans kaybı oluyor yazıyor.
NVIDIA Denetim Masası içinden PhysX yapılandırması sekmesin ekran görüntüsü atar mısınız?
Hocam başka açılan konulara bakıyorum Intel'in gpusunu kullanabilirsiniz diyor ekran kartını kullanamazsınız %15-20'lik performans kaybı oluyor yazıyor.
MUX aktif edince dGPU geçince böyle uyardı verdi BIOS mesela halen emin misiniz? Thunderbolt to DisplayPort'tan bağlantı alabileceğime.
Diğer konunuz baktım, HDMI bile harici GPU üstüne bağlı ve aynı şekilde Thunderbolt çıkışı da. Her cihaz için farklıdır. Bizim dediklerimizi dikkate almanız gerekiyor.
Portun bağlı olduğu karta göre değişir bazı modellerde iGPU üzerinde de olabilir. Sizde gözüktüğü gibi DP portu dGPU üzerinde gözüküyor. Haliyle sıkıntı olmamalı.
O cihazda HDMI 2.1 bulunuyor bu arada. Bulunmuyor bilgisine nereden ulaştınız?
DisplayPort port aslında mevcut, Thunderbolt portu zaten DP olarak kullanılıyor. Bu arada HDMI 2.0 yeterince iyi bir sürüm. Monitöre zaten yeteceğini düşünüyorum.