RTX 3070 Ti laptop önerisi

• Konuyu başlatan WoozlY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.359

WoozlY

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Önerilerinizi bekliyorum oyun icin kullanacağım. Bu arada AMD GPU bulunan laptoplar piyasada yok mu? Eger RX 6800 laptoplar varsa önerebilirsiniz.

3070ti yerine yeni nesil 4060lı bir model daha mantıklı kalıyor bütçe içinde eğer oyun için düşünüyorsan.

3070 Ti yerine yeni nesil 4060'lı bir model daha mantıklı kalıyor bütçe içinde eğer oyun için düşünüyorsan.

Hocam 4060 ve 3070 Ti arasında performans olarak ciddi bir fark var mıdır?

Hocam 4060 ve 3070 Ti arasında performans olarak ciddi bir fark var mıdır?

Ciddi bir fark yok, hatta kas gücü olarak 3070 Ti daha iyi. Fakat DLSS ve frame generation ile yer yer 4060 yetişecektir, yeni nesil işlemcisi ve fiyatı da uygun olduğu için mantıklı bir tercih 3070 Ti yerine.

Bana kalırsa 4060 alınır bu fiyata yeni kartlar yeni teknoloji barındırıyor. Henüz çok oyunda olmasa bile ilerleyen zamanda emin olun bu teknoloji oyunlarda yer almaya başlayacak. Bildiğim kadarıyla 40 serisi kartlarda fiziksel olarak bu teknoloji bulunuyor yani 30 serisinde bu teknoloji bulunmuyor ve bulunmayacak . Yazılımsal olarak bu teknoloji desteklenir mi diye sorarsan sanmıyorum eğer olur da desteklerse bir şekilde yeni seri kadar etkili olur mu Allah bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı