RTX 3070 Ti laptopta oyunlarda yüksek CPU kullanımı oluyor

kuzayresul

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen™ 7 6800H işlemci Sekiz çekirdek 3,20 GHz
Graphics: NVIDIA® GeForce RTX™ 3070Ti ile 8 GB atanmış bellek
Bellek: 16 GB, DDR5 SDRAM
Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni

Merhaba arkadaşlar, bu konuyla alakalı birden fazla konu açtım. Gerekli cevap alamadığım için tekrardan yazıyorum.

1 sene önce aldığım laptopumdan çok düşük performans aldığımı düşünüyorum.
LoL de 100-150 FPS düşükte.
PUBG(Steam) 60-100 FPS değerlerini zar zor alıyorum.
Sistemim çok yüksek CPU harcarken çok düşük GPU harcıyor.
Ekran kartım 150W olmasına rağmen 60W üstüne çıkmıyor.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu konuya biraz daha baktım. Bu forumun sevmediği bir Youtube kanalı bu cihazla alakalı video atmış ve bu sorunu dediğim gibi Çift slot Ram takarak çözmüş. Yani siz bir 16 GB RAM daha alıp takarsanız sorun çözülür. Ram olarak bu takılmış ekstradan Crucial 16 GB DDR5 4800 MHz CL40 CB1 816GS4800 0 RAM . (Siz içinde gelen RAM'in aynısını alırsanız daha iyi olur.) Ben de Acer Aspire 7 kullanıyorum aynı sizin gibi yakın zamanda ekstradan çift slot RAM 'e dönüştürerek ekran kartı kullanımını arttıracağım.

O linki bana atma şansınız yok mu acaba

Yakın zamanda sizde bulunan laptopun aynısını almayı düşünmüştüm şu an memnun musunuz acaba deneyiminizi müsaitseniz biraz anlatır mısınız?
Merhaba evet memnunum servise götürdüm termal macun bitmiş o yüzdenmiş sorun şu an kullanıyorum memnuniyetle ancak kasa toplamayı düşünüyorum eğer almayı düşünüyorsanız benden de alabilirsiniz

İkinci el almayı düşünmüyorum sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…