RTX 3070 Ti mı, RX 6800 mü?

Qaldomo

Femtopat
Daha fazla  
Benim sorunum şu arkadaşlar: RX alsam WattMan hatası var (bilgisi olan varsa yardımcı olabilir WattMan hatası konusunda) RTX tarafına bakınca 8 GB VRAM var. 2K kullanıp kullanmayacağım kesin değil ama çoğu oyun sınırı zorluyor. Öneriniz nedir? He bir de NVIDIA'nın sunduğu teknojiler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidianın sunacağı teknolojileri kullanmayacaksan RX6800. Ama kullanırım dersen zaten tek çaren Nvidia.

NVIDIA sunduğu teknolojilerin kralı RTX 4000 serisinde var. 3070 Ti'ın abartı güç tüketimi ve 8 GB VRAM'i sınıfta kalıyor.

Çok istiyorsan 4060 Ti 16 GB'ı bekle.

Masaüstü kartlar için yeni referansımız laptopmedia.com mu artık?

Bende 5700 XT var 2 aydır çökme falan olmadı bir tek bugün ekranda felaket derecede pikselleşme oldu yeniden başlattığımda düzeldi.

8 GB VRAM olan kart alınmamalı artık. Özellikle 3070 Ti civarıysa. 6800 daha iyi olur. Bütçe yeterse 6800 XT.

Acelem var biraz.

Sıfır mı alıyorsun ikinci el mi?
Sıfır, 4070 e baktım ama alırsam monitör klavye kulaklık ve mousepad için 4k civarı kalıyor zam gelmeden ve indirimler bitmeden almak istiyorum(yani param 4000 serisine yetmiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…