S slayerxasd Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 62 Makaleler 1 12 Aralık 2022 #1 Resimdeki hangi modeli önerirsiniz veya baska onerdıgınız model var mıdır? Dosya Ekleri Screenshot_2022-12-12-18-35-20-188_com.android.chrome.jpg 77,8 KB · Görüntüleme: 77
06antony Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 948 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/ASUS PRİME H610M-K/GSKİLL 2X8GB 3200MHZ/GoodRam 512GB PX500 M.2 NVMe SSD/1TB Seagate HDD/Rampage REACTION 600W 80 Plus/Gamebooster 144HZ 1Ms GB2461CF Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 slayerxasd dedi: Resimdeki hangi modeli önerirsiniz veya baska onerdıgınız model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tam bütçe söyleyebilir misiniz?
slayerxasd dedi: Resimdeki hangi modeli önerirsiniz veya baska onerdıgınız model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tam bütçe söyleyebilir misiniz?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 12 Aralık 2022 #3 slayerxasd dedi: Resimdeki hangi modeli önerirsiniz veya baska onerdıgınız model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Msi güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız Msi olanını alın.
slayerxasd dedi: Resimdeki hangi modeli önerirsiniz veya baska onerdıgınız model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Msi güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız Msi olanını alın.
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 12 Aralık 2022 #4 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ben bunu kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ben bunu kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor.
S slayerxasd Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 62 Makaleler 1 12 Aralık 2022 #5 06antony dedi: Tam bütçe söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Max 17. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla...
06antony dedi: Tam bütçe söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Max 17. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla... Ventus'un sogutması hakkında olumsuz yorumlar cok vardı. Grim Reaper dedi: MSI güzel ürünler yapıyor. Biraz daha pahalı alayım diyorsanız MSI olanını alın. Genişletmek için tıkla...
06antony Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 948 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/ASUS PRİME H610M-K/GSKİLL 2X8GB 3200MHZ/GoodRam 512GB PX500 M.2 NVMe SSD/1TB Seagate HDD/Rampage REACTION 600W 80 Plus/Gamebooster 144HZ 1Ms GB2461CF Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 593832 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bunu kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz aşabilirseniz bunu öneririm hocam.
593832 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bunu kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz aşabilirseniz bunu öneririm hocam.
Snuk Megapat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #7 Bu listeden MSI.